printer

Hoe kun je besparen op het aanschaffen van een printer?

Voor ieder bedrijf in Nederland is het belangrijk om over een printer te beschikken. Je hebt als eigenaar van het bedrijf zelf een printer nodig voor het verwerken van de boekhouding, en je werknemers hebben een printer nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden. Het is geen geheim dat printers erg duur zijn, vooral als je een professionele printer wilt aanschaffen die je als bedrijf zeker nodig hebt. Gelukkig zijn er allerlei verschillende manieren waarmee je flink kan besparen op het aanschaffen van een printer. 

Schaf een refurbished printer aan

Als je een printer voor je bedrijf wilt aanschaffen en geen nieuw exemplaar wilt kopen, dan kan je het beste kijken voor een refurbished laserprinter. Een refurbished printer is altijd goedkoper dan een nieuwe printer, terwijl een refurbished printer altijd in uitstekende staat verkeerd. Dat heeft ermee te maken dat specialisten de printer volledig controleren en ook de nodige onderdelen vervangen of reviseren. Wat ook een groot voordeel is van het aanschaffen van refurbished printers, is dat je er altijd garantie bij krijgt. Wil je weten wat een refurbished printer ongeveer kost? Dan is het een aanrader om eens een winkel of een webwinkel te bezoeken waar refurbished printers aangeboden worden. 

Een tweedehands printer

De meeste mensen en bedrijven die van hun oude spullen af willen komen proberen de spullen te verkopen via het internet. Dit is niet alleen goed voor hun portemonnee, maar ook is het goed voor het milieu aangezien de spullen een tweede leven krijgen. Mocht je voor je bedrijf een printer zoeken, dan kun je ook via het internet opzoek gaan naar een tweedehands printer. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat als je een tweedehands printer koopt van een particulier dat je geen garantie krijgt. Mocht er iets mis zijn met de printer, dan krijg je geen geld terug en ook kan de printer niet door de verkoper gerepareerd worden. 

Een printer leasen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bedrijf het geld niet heeft om een nieuwe printer aan te schaffen. Als je het belangrijk vindt dat je voor je bedrijf een nieuwe printer aanschaft, kun je het beste eens onderzoeken of het leasen van een printer misschien een mogelijkheid is. Je (bedrijf) betaalt dan een maandelijks bedrag en in ruil daarvoor zal je bedrijf altijd een printer tot je beschikking hebben.