kantoorartikelen

Werk slimmer, niet harder: Innovatieve kantoorartikelen voor maximale productiviteit

We hebben allemaal weleens van die dagen waarop we overladen worden met werk en eigenlijk niet weten waar we moeten beginnen. Op zulke momenten kan het verleidelijk zijn om harder te gaan werken en meer uren te maken. Echter, vaak is het veel effectiever om slimmer te werken in plaats van harder. Door gebruik te maken van innovatieve kantoorartikelen, kunnen we onze productiviteit verhogen en tijd besparen. In deze blog lees je over de beste kantoorartikelen die de bedrijven aanbieden om slimmer te werken.

1. De Smartpen

De smartpen is een innovatieve pen die je notities helpt te maken op papier, maar tegelijkertijd een digitale kopie van al je notities maakt. Je kunt de Smartpen met behulp van bluetooth verbinden met je telefoon of laptop en zo al je geschreven aantekeningen snel terugvinden. Een bijkomend voordeel is dat je op de Smartpen ook een spraakopname kunt maken, zodat je nooit meer wilt vergeten.

2. De ergonomische muis

Een van de grootste zorgen van kantoormedewerkers is het krijgen van RSI-klachten door het gebruik van een muis. Gelukkig zijn er nu ergonomische muizen op de markt die ervoor zorgen dat je hand, vingers en pols niet meer overbelast raken. De ergonomische muis zorgt voor een natuurlijke houding van de hand en zorgt er zo voor dat je langer en comfortabeler kunt werken.

3. De noise-cancelling koptelefoon

Het kan soms lastig zijn om je te concentreren op je werk wanneer er om je heen veel rumoer is. Een goede oplossing hiervoor is de noise-cancelling koptelefoon. Dit type koptelefoon filtert alle storende geluiden weg, waardoor je je echt kunt focussen op je werk. Bovendien kun je hiermee ook rustig luisteren naar je favoriete muziek of podcast zonder dat je last hebt van omgevingsgeluiden.

4. De document scanner

Een labelprinter is essentieel op kantoor. Het maakt snel professionele labels voor mappen en archieven, wat zorgt voor een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Het bespaart tijd en moeite, en kan diverse soorten labels afdrukken. Wij vinden de Dymo labelprinter de beste optie.

 

5. De whiteboard folie

Whiteboards zijn perfect voor het maken van notities en brainstormsessies, maar ze nemen ook veel ruimte in beslag. Een goede oplossing hiervoor is de whiteboard folie. Deze folie kan op elke muur of vlak oppervlak worden aangebracht en je kunt er met whiteboardmarkers op schrijven. Zo heb je altijd een whiteboard bij de hand en kun je snel een opmerking of idee noteren.

 

Met deze innovatieve kantoorartikelen kun je op een slimme manier je productiviteit verhogen en tijd besparen.Of het nu gaat om het maken van notities, het voorkomen van RSI-klachten of het verminderen van geluidsoverlast, er is voor elk probleem wel een oplossing te vinden. Door slim gebruik te maken van deze kantoorartikelen werk je niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler en met meer plezier.

Bezoek de website voor meer informatie!