bloemen

Brievenbusbloemen bestel je zo

Wil je iemand verrassen met een leuk gebaar? Dat is een goed idee! Toch kom je dan voor vele dilemma’s te staan. Je weet misschien totaal niet wat je moet gaan aanschaffen en dat is best begrijpelijk. Maar goed, je zult toch echt een keuze moeten maken. Die keuze willen we vandaag wat makkelijker voor je maken. We gaan ervan uit dat je brievenbusbloemen wilt bestellen en dat is dan ook een beetje een voorwaarde, mocht je verder willen lezen. Als je dat eenmaal besloten hebt, kun je aan de slag met het bestellen. Toch komen ook hier weer wat uitdagingen bij kijken. Je moet namelijk de juiste brievenbusbloemen bestellen en dat is nogal een opgave. Wij helpen je vandaag met dit proces en nemen je, stap voor stap, aan de hand om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Brievenbusbloemen; de juiste bloemist

Het kiezen van de juiste bloemist is een belangrijke eerste stap bij het bestellen van brievenbusbloemen. Er zijn veel online bloemisten die deze service aanbieden, maar niet allemaal zijn ze even betrouwbaar. Kijk daarom goed naar de reviews van de bloemist en controleer of ze een beetje goed werk leveren. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit en service. Bovendien is het de moeite waard om te kijken of de online bloemist een beetje een mooi assortiment heeft. Je kunt dat zien door op de site te kijken, maar het is nog beter om realistischere weergaven op te zoeken. Dit vind je bijvoorbeeld op sociale media of op andere platforms. Zo krijg je een beeld van de bloemen in de prak, niet alleen bloemen zoals ze ‘perfect’ in de studio staan. Wel zo eerlijk, toch? 

De juiste bloemen

Als je eenmaal een betrouwbare bloemist hebt gevonden, is het tijd om de juiste bloemen te kiezen. Brievenbusbloemen zijn vaak kleinere bloemen die in een doosje passen dat door de brievenbus past. Hierdoor hoef je niet thuis te zijn om de bloemen in ontvangst te nemen. Kies daarom voor bloemen die hiervoor geschikt zijn. Daarnaast kun je eventueel overwegen om een groter boeket te laten bezorgen, maar dan moet je wel weten dat de ontvanger thuis is. Ook zijn er speciale brievenbusbloemen mixen verkrijgbaar; lekker gevarieerd en vrolijk. Stem de bloemen af op de ontvanger en voilà, je bent klaar met het bestellen van de allermooiste brievenbusbloemen! Of toch niet?

Bezorgdatum

Nee, je bent nog niet helemaal klaar! Je moet namelijk nog denken om de bezorgdatum. Bij de meeste bloemisten kun je zelf een bezorgdatum kiezen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld op een specifieke datum de bloemen wilt laten bezorgen. Ook kun je zo op tijd een verjaardagscadeau bestellen. Dit betekent dat je altijd, ook wanneer je niet zelf aanwezig kunt zijn, een leuk gebaar naar iemand kunt maken. Het allerleukste is wanneer diegene iets speciaals te vieren heeft, maar gewoon even ‘zomaar’ kan natuurlijk ook altijd! Een klein gebaar, een kleine moeite, een klein aantal stappen voor de mooiste brievenbusbloemen en een ontzettend groot resultaat!